torsdag 22 april 2010

Jazz & Bio

Hade en supertrevlig kväll igår! Mötte uppe en kompis efter jobbet för att gå på afterworkjazz. Ett litet café med husband och gästsartister som freestylade. Det var en liten skara människor där i en salig blandning och alla verkade trivas. Dock kände de ju inte igen oss (de flesta var nog stammisar) så vi blev tagna för att vara gästartister :) Två personer kom och frågade oss vi var gästartister och skulle sjunga lite. Vi avböjde :) Tänk om man hade fått ett infalll och sagt -Ja det gör vi gärna! Undrar just hur det skulle ha slutat.

Efter det gick vi hem och lagade en god pasta för att sedan ge oss av igen för att gå på bio. En bio som ligger i samma lokaler som jazzcaféet. Denna gång blev vi igenkända, har aldrig blivit så vänligt bemött och välkomnad när jag gått på bio förut. Gillar verkligen sådana här små udda ställen!

Vi såg "Fish tank". En bra välgjord film. En fruktansvärt otrevlig film. En sådan film som gör att det kryper i hela kroppen. Man vill bara säga till karaktärerna hela tiden hur de ska agera, man vill rycka in.

Sen blev det bingen :)

En mycket trevlig kväll m.a.o.

Nu ska jag ta tag i min disk, börja packa lit för imorogn bär det äntligen av :) och sedan åka och jobba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar